Virtueel Museum Grimbergen

Musici (Bosmans William)
 

 
William Bosmans
Schaarbeek, 9 december 1949


Zong reeds op jeugdige leeftijd in het koor van de St. Jozefschool te Kortrijk)
Werd fan van Elvis, Neil Diamond, Frank Sinatra én zijn grote idool Dean Martin die hij in 1992 persoonlijk ontmoette in Beverly Hills, Los Angeles (CA)

Hij werd sedert dikwijls gevraagd om op te treden op allerlei feesten en bals.
Mooie herinneringen heeft hij aan de gastoptredens met o.a. het Henk van Montfoort orkest, het Willy Claes quartet en de VRT Big Band !

Vanaf 1995 werd hij vaste lead zanger bij de Concertband Steenhuffel (CBS) waarmee hij diverse optredens verzorgde in ondermeer de Koningin Elizabeth zaal te Antwerpen, de Passage 44 te Brussel en vele andere locaties.

Vanaf 2000 is hij leadzanger bij de bekende Forever Band. Hij trad met hen een aantal keren op in binnen- en buitenland.

Hij nam deel aan diverse zangwedstrijden waaronder "The voice of Las Vegas". Hij behaalde er de Eerste prijs : een reis naar Las Vegas waar hij in september 2015 in het overbekende Casino-hotel The Flamingo mocht optreden!

Op zijn repertoire : Elvis Presley, Frank Sinatra, Dean Martin, Perry Como, Andy Williams, en Neil Diamond.

Forever Band brengt film concerten

  De filmconcerten van Forever Band Steenhuffel waren weer een groot succes.

Hun Forever zaal liep dan ook driemaal volledig vol. De gedurfde combinatie van geprojecteerde filmfragmenten met live muziek van de eigen muzikanten in een gezellig decor werd door iedereen enorm gewaardeerd.

GL

 


William Bosmans

William Bosmans

GrandOle OPRY